Senin, 28 April 2014

Συνεργασία πεζός λόγος λογιστικά βιβλία και βιβλία Θεωρείται RPP Kurikuri 2013

Συνεργασία πεζός λόγος λογιστικά βιβλία και βιβλία Θεωρείται RPP Kurikuri 2013

Ας πούμε ότι ήθελε να εργαστεί σε μια σειρά πεζός λόγος βιβλίων του εμπορίου, πώς ακριβώς μπορείτε να πάτε για αυτό; Βλέπετε, έχω κάνει μια σειρά από έργα γραφής, βοηθώντας άλλους συγγραφείς ακονίσετε το σαν μια ακτίνα λέιζερ για το περιεχόμενό τους. Σε γενικές γραμμές, θα ήθελα να συστήσω πραγματικά αυτή τη μέθοδο, έχουμε κάνει ακριβώς ότι όλα μέσω email. Θα πρέπει να αγαπούν σύγχρονης επικοινωνίας λέω. Έτσι, πώς ακριβώς είναι αυτό το RPP Kurikuri 2013 -http://tokobukuadm.com/jual-rpp-kurikulum-2013 - εργασία όταν η συνεργασία σε βιβλία και τα βιβλία ρωτάτε;

Λοιπόν, για παράδειγμα, ένας συγγραφέας πεζός λόγος βιβλίο των επιχειρήσεων θα μπορούσε να γράψει μερικές παραγράφους που περιγράφουν την προσέγγισή τους και πώς θα μπορούσε να είναι ελαφρώς διαφορετική από τις άλλες μεθόδους που χρησιμοποιούνται στον πραγματικό κόσμο, και όπως εξηγούν αυτό για μένα, να κάνω ερωτήσεις, πρόκληση διαπιστώνει, Στη συνέχεια περαιτέρω σχόλια, τα εμπρός και πίσω - όλα από πορεία email. Εντάξει, αλλά γιατί να το κάνω αυτό; Λοιπόν, δεν είναι πραγματικά για τα χρήματα, αλλά το κάνω πολύ όφελος από τις πληροφορίες Kurikuri 2013 - http://rppkurikulum2013.com/ - την επόμενη εργάσιμη έργο μου θα μπορούσε να είναι κάτι για το οποίο θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτή τη νέα γνώση.

Έτσι, αυτό που με οδηγεί στη συνέχεια; Λοιπόν, έχω τέσσερα βασικά κίνητρα?
  1. Κάνε ό, τι κάνω καλύτερα. 
  2. Βοήθεια επιχειρηματίες πετύχει. 
  3. Βοήθεια συγγραφέας του βιβλίου δίνει καλύτερες πληροφορίες. 
  4. Πρόκληση τον παλιό τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων ή για την τρέχουσα τρόπο - εκείνα τα πράγματα που δεν λειτουργούν καλά. 


Πράγματι, θα πρέπει όλοι να μην κάνει αυτό να το πληρώσει προς τα εμπρός σε όλους τους επιχειρηματίες παντού; Όταν οι επιχειρηματίες πετύχει, η βιομηχανία διαχειρίζεται, αναπτύσσει και να μείνετε σε φόρμα και αποτελεσματική, για να μην αναφέρουμε ότι προσφέρει ατελείωτες νέες θέσεις εργασίας, καθώς και. Τώρα έπειτα, εάν επιλέξετε να βοηθήσει Jual RPP - http://jualrpp2013.com/ - συναδέλφους συγγραφέας στον τομέα των ηλεκτρονικών βιβλίων έργα, την αειφόρο επιχειρηματικό σχέδιο, οδηγός βιομηχανία ή την πραγματική βιβλίο, θα πρέπει να έχετε κατά νου διάφορα πράγματα, έτσι ώστε να μην παρουσιάζουν προκλήσεις πνευματικών δικαιωμάτων κάτω από το δρόμο.

Για παράδειγμα, όταν κλοτσιές γύρω από νέες ιδέες και επιχειρηματικές ιδέες, δεν θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε «ακριβείς λέξεις" ή φράσεις που βάζουν σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο δικό σας e-βιβλία, άρθρα ή blog, όπως Jual RPP Kurikuri 2013 - http://jualrpp2013.blogspot.com/ - μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο βιβλίο, και θα μπορούσε να προκαλέσει ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων ή μεταγενέστερη θα μπορούσε να πει ότι ήταν λογοκλοπή, ακόμη και αν δεν ήταν, δεν είναι μόνο αξίζει το ρίσκο μέχρι .

Έτσι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πάρετε δημιουργικοί και να μετατρέψει ή να ανακυκλώνουν τα δικά σας λόγια. Για παράδειγμα, σε γενικές γραμμές, ό, τι έχω κάνει στο παρελθόν είναι μια ελαφρώς αλλαγμένη θέμα και χρησιμοποιήστε τα λόγια μου για άλλο θέμα ή υπο-θέμα, και εγώ απλά κράτους ", την άλλη μέρα μιλούσα με μια γνωριμία για ...", αλλά ποτέ από τα λόγια του, μόνο το δικό μου, αν δεν τα χρειάζονται να καταθέσουν στο βιβλίο του, δεν θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε Jual RPP 2013 - http://rppkurikulum2013.blogspot.com/ - που δεν διπλασιάσετε ή να πάτε κάποια συν mputer-λογοκλοπή λογισμικού από το Amazon Kindle, ή οποιαδήποτε μελλοντική εκδότης περιοδικού, ή έτσι.

Με την αλλαγή του θέματος λίγο δεν θα επηρεάσει τι κάνετε, ή να κλέψει τη βροντή ή την ιδέα τους. Βλέπετε, μπορείτε να πάρετε πολλά χιλιόμετρα έξω από το πεδίο της ηλεκτρονικής στρατηγικής συνεργασίας βιβλίο, ακόμη και αν θυσιάσει κάθε είδους πληρωμή για την εργασία σας για το έργο. Σοβαρά, θα εκπλαγείτε με τα οφέλη για την εργασία με αυτόν τον τρόπο. Παρακαλούμε να εξετάσει όλα αυτά και να σκεφτούμε πάνω σε αυτό.

Diva Pendidikan

Tidak ada komentar:

Posting Komentar